Traject: “Naar Werk”
Het doel van dit traject is dat u na afloop (weer) in een reguliere dienstbetrekking aan het werk bent of u bent uw eigen onderneming gestart. Een traject: ”Naar werk” kan diverse onderdelen bevatten afgestemd op uw persoonlijke situatie. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:
Een actieplan “Naar werk”
Sollicitatietraining
Opstellen van een goed CV
Het schrijven van een motivatiebrief.
Netwerken
Persoonlijke presentatie
Begeleiding van de startende ondernemer
Bemiddeling vanuit Werkconnectie
Het traject “Naar Werk” is een tweede fase richting een betaalde baan. Het traject kan voorafgegaan worden door een traject: “Werkfit maken”. Eventueel behoort Jobcoaching tot de mogelijkheid in combinatie met de dienstbetrekking.

Voor wie?

Werkconnectie heeft een overeenkomst met UWV voor het uitvoeren van het traject: “Naar Werk”. U komt in aanmerking indien u een AG-uitkering van UWV ontvangt (WGA, WIA, WAO, Wajong of WAZ) of een ZW-uitkering (ziektewet).
Heeft u geen van deze uitkeringen maar wilt u wel in aanmerking komen voor een “Naar Werk” traject? Neemt u dan contact met ons op. Samen onderzoeken we uw mogelijkheden.

Deelnemers schreven 

  • “Triggeren van persoonlijkheid. Mogelijk begrip met doorvragen wordt ook echt begrepen! Eigenheid van "klant" wordt echt bewaakt! Iedereen wordt gewaardeerd zoals "ie" is.”
  • “Ga zo door! Iedereen voelt zich op hun gemak.”
  • “Ik voelde mij altijd op mijn gemak en thuis."
  • “Dat ik ook via deze weg jullie super willen bedanken voor alle steun, begrip, motivatie om voor mij een goede nieuwe start te kunnen maken.”
  • “Toen ik hier kwam was mijn hulpvraag: werk, solliciteren etc. Uiteindelijk liep ik vast en Werkconnectie bood mij op alle vlakken ondersteuning en hulp aan op de gebieden waar nodig (psychisch, schulden en dagbesteding)”
  • “Top”

Meer weten over het traject: “Naar Werk”?

Neem contact op via het reactieformulier en/of download hier een informatieblad re-integratie (PDF)